#01  Kedves Emberek!  2006.10.12.

Valaki végre már monnyommár lefele végre már!
Nem alternatíva sem Lárifári " The famous őszöd Speech" Feri, sem Orbán "Én sohanemsemnem hazudtam" Vekker Viki.
Asszem ez 100 mindenkinek. Ha más nem, lemondok én. Kérvényezem a T. köztársasági elnökúrnál, hogy függessze fel az állampolgárságomat, mert ugyan magyarnak vallom magam, ezen a nyelven beszélek és gondolkodom, de ezt a Burundi-szintű szánalmasságot már nagyon nehezen tűröm és tiszta ciki már ezzel az egésszel azonosulnom (vagyishát egyáltalán nem megy). Télleg.


Majd ha egy kicsit összekapja magát ez az egész vérszánalomhegy itten, akkor lehet, hogy újra kérelmezem az állampolgári státuszom megújítását. Addig meg kiszállok ebből az ellenséges univerzumból, haza megyek lefekszem, csináljátok helyettem...
Állampolgársági köszönömnemkérem akció! Csatlakozzatok!
Még néhány ötlet:
1. Jobb és baloldal együtt vegye a fáradságot és vállalja a felelősséget, oszt mossák ki végre ezt a nagy beszarást, amit közösen összehozták. EGYÜTT! Nincs kibúvó, nincs a szar másikra/egymásra való kenése! Nép ellenőriz, politikus MEGDOLGOZIK a léért! A mostani polelitet kirúgni, s az menjen politikusnak (foglalkozás!), aki TÉLLEG TENNI AKAR A KÖZÉRT, de télleg!
2. Focit betiltani! Illegálisan, vagy amatőr módon mehet, pénzért, klubszerűen majd ha már tarthatatlan lesz a rengeteg zseniális focitehetség, akkor újra. Addig a focibaölt pénzeket odaadni a világszinvonalú magyar sportágaknak!
3. Magyar médiának (reklámipar is benne!) két qrva nagy sallert leverni, csak a miheztartás végett, köztévét megszüntetni, felszántani, sóval behinteni. Van már annyi alternatíva, majd ha kell köztájékoztatás, az spontán kiforrja magát.
Bónusz:
Alföldet feltúrni a Mátrára (min. 2500 m-es , hófödte csúcsok, szlovákok coki), elárasztani, felduzzasztani, hogy legyen végre tengerünk (horvátok is coki) is, a pornót közállami-gazdaságilag nyereségesen működtetni (esetleg többnejűség) és mindenkit bekamerázni - 0-24 országvalóságshow, amit csak földi sugárzással, csak az ország területén belül elérhetővé tenni, így a túristáknak ide kell jönniük és itt kell a pénzüket elszórniuk, meg ilyenek.
No ez.
Remélem elég demagóg voltam (vagyok).
Csö: VB

KOMMENT? (0)