#03  PACAL premier  2006.12.20.

Na az van, hogy a múlt hét szerdán este bemutattuk a Fekete Jéé haverommal közösen készített Pacal című filmünket a Bem moziban, ez volt az első magyarországi szagos-film premier.


Igaz, hogy a megvalósítás lehetett volna profibb is, de a lényeg, hogy a pacal fôzésével kapcsolatban kézenfekvônek tûnt, hogy ne csak egy érzékszervre próbáljunk meg hatni, ezért megpróbáltuk a nézôtérre csempészni a pacal szagát is (persze a film egy dramaturgiailag elôre meghatározott pontján). Természetesen a vetítés utáni bulin is pacal volt a kétering, a hozzá való sósburgonyával, fehér kenyérrel és csalamádéval.
Na jó, koccintani azért mi is pezsgôvel szoktunk...
Jaés: még volt zene, tánc, hangulat, mörcsöndájzing, miegymás.

Persze a neten is ugyanebben az idôben indult a film oldala, így ott azóta is megtekinthetô vagy letölthetô és hamarosan a buliról készült képek is fenn lesznek az oldalon.

Na ez.

VBSZÓLJ HOZZÁ, HA MERSZ!
Kérlek adj meg valamilyen felhasználónevet, e-mail címet (egyiket sem ellenôrizzük), amin azért elérhetô leszel és tartsd be az általános internetes etikai és fórummoderálási alapelveket. Csak olyan hangnemet üss meg, amit még magad is elviselnél másoktól. Ne légy bunkó, az az én reszortom. Köszi: VB